Βέροια

Ανοιχτά Μαθήματα στη Στέγη από την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας. Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου

 ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BREAK DANCELATIN -ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟΥ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Τα τμήματα της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ανανεώνονται και σας προσκαλούν την Τετάρτη 13.09.2017, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σε ανοιχτό μάθημα LATIN στις 5.30 και αμέσως μετά BREAK DANCE στις 7.00 μ.μ. στον 3ο όροφο!

Το Breakdancing μετακινείται από τους δρόμους… στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το περιστρεφόμενο, στρεβλωτικό στυλ του χορού δρόμου είναι ένα από τα τρία νέα αθλήματα που προστέθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας του 2018 στο Μπουένος Άιρες.  Η απόφαση της Δ.Ο.Ε. είναι ένα σαφές σημάδι ότι το breakdancing – και ο πολιτισμός hip-hop γενικά – συνεχίζει να είναι παγκόσμιος.
Το breakdancing ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 μεταξύ της Latino και της αφρικανικής-αμερικανικής νεολαίας της πόλης στην πόλη της Νέας Υόρκης.  Αυξήθηκε καθώς η ραπ και η μουσική hip-hop έγιναν πιο δημοφιλείς. Στην πραγματικότητα, το breakdancing θεωρείται ένας από τους τέσσερις πυλώνες της κουλτούρας hip-hop, μαζί με ραπ, DJing και γκράφιτι.

Την ίδια μέρα, ανοιχτό μάθημα Κοντραμπάσου, στις 6.00 μ.μ. 2ος όροφος και Παραδοσιακού Κλαρίνου στις 7.00 μ.μ,., 4ος όροφος.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε δωρεάν!

Εγγραφές – Πληροφορίες, Χώρος Τεχνών, 3ος όροφος, 23310 78100, 78105.

banner-article

Ροη ειδήσεων