Βέροια Εκδηλώσεις

Ανοιχτά μαθήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟΥ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ – BREAK DANCELATIN ΣΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωρίζεις τον ήχο του κοντραμπάσου; Έχεις δει ποτέ από κοντά; Και αν σου φαίνονται αυτά γνωστά, έχεις παίξει ποτέ Κοντραμπάσο; Αναρωτήθηκες, αν θα μπορούσες να μάθεις; Είναι εφικτή η διδασκαλία σε μικρή ηλικία όπως στα άλλα όργανα;

Η μουσικοπαιδαγωγική έρευνα τις τελευταίες δεκαετίες, η  τεχνολογική πρόοδος της βιομηχανίας κατασκευής οργάνων, η εφαρμογή και δημιουργία νέων  ειδών μουσικής και η ραγδαία εξέλιξη των μουσικών απαιτήσεων, έχει κάνει  το Κοντραμπάσο του 21ου αιώνα, προσιτό για όλες τις ηλικίες,  ανοικτό για όλα τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις, και μάλιστα ιδιαίτερα πολυζήτητο αλλά και δυσεύρετο λόγω της έλλειψης των εκτελεστών.

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το Κοντραμπάσο σε ανοιχτό μάθημα που διοργανώνει την Τετάρτη 13.09.2017 στο χώρο του Ωδείου (Αντωνιάδη 19) και η ώρα 6.00 μ.μ. 2ος όροφος, Β6 αίθουσα.  Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε δωρεάν αλλά και να αρπάξετε την ευκαιρία για δωρεάν μαθήματα διάρκειας 2,5 μηνών (περιορισμένες θέσεις).

Την ίδια μέρα, ανοιχτό μάθημα Παραδοσιακού Κλαρίνου στις 7.00 μ.μ,., 4ος όροφος.

Τα τμήματα της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ανανεώνονται και σας προσκαλούν σε ανοιχτό μάθημα LATIN στις 5.30 και αμέσως μετά BREAK DANCE στις 7.00 μ.μ. στον 3ο όροφο!

Εγγραφές – Πληροφορίες, Χώρος Τεχνών, 3ος όροφος, 23310 78100, 78105.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας