Αστυνομικό Δελτίο

Συλλήψεις για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (21-7-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 55 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 45 λίτρα και 10 κιλά γεωργικών φαρμάκων, τα οποία δεν έφεραν την έγκριση της αρμόδιας Αρχής και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Επίσης, συνελήφθη χθες (21-7-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα που οδηγούσε 90 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα πακέτα τσιγάρων και το όχημα κατασχέθηκαν. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Τέλος, συνελήφθη χθες (21-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, σε συνεργασία με τον Τοπικό Αστυνόμο Κολινδρού, 60χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

banner-article

Ροη ειδήσεων