Νάουσα

Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

 

«Ο  ΡΑΚΟΡ» –  «Ο ΑΡΗΣ»      «ΤΑ  ΕΛΑΦΙΑ» 

και  η υπέροχη  εκπαιδεύτρια  Βίβιαν !!!!

Οι μαθητές των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας   επισκέφθηκαν  την «Φάρμα  Ζώων»    του κ. Γιώργου Γκέρου στην Λαζαράσκα  Νάουσας  για να γνωρίσουν από κοντά και να εξοικειωθούν με τα ζώα.

Μέσα στη μαγευτική  φύση   τα παιδιά γνώρισαν και έπαιξαν με διάφορα ζώα ανάμεσά τους :   O  « ΑΡΗΣ » το παιγνιδιάρικο Λαμπραντόρ  που απλόχερα πρόσφερε την αγάπη του στα παιδιά . Ο  «ΡΑΚΟΡ»  το περήφανο άτι που με μεγάλη υπομονή,   αγάπη και πάθος ίππευσε  η κ.  Βίβιαν Γκέρου  δείχνοντας και εκπαιδεύοντας τους μαθητές  μας  ,  στον τροχασμό,    το τροχάδην και τον  καλπασμό του αλόγου . Οι μαθητές  με προσοχή άκουσαν το χλιμίντρισμα, τάισαν, χάιδεψαν  τον Ρακόρ  έμαθαν για τον καθαρισμό, την φροντίδα,  τις αρρώστιες  του , τα  ιδιαίτερα χαρίσματά του και  θαύμασαν  παράλληλα   την υπεροχή του.

Επίσης τάισαν και  χάρηκαν με τα Αρχοντικά  Ελάφια τα ωραιότερα στολίδια του δάσους,  γοητεύθηκαν με την περήφανη κορμοστασιά και τα θαυμάσια πολύκλαδα κέρατά τους.

Τέλος, μετά την γνωριμία τους με τα ζώα διασκέδασαν στη καταπράσινη φύση  και ευχαρίστησαν  την οικογένεια  του κ. Γεωργίου  Γκέρου για τα κεράσματα και την ζεστή φιλοξενία που τους πρόσφεραν.

banner-article

Ροη ειδήσεων