Βέροια Ρεπορτάζ

7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας – Αποχαιρετώντας τη σχολική χρονιά με τραγούδια και χορούς

Σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά, με μια εκδήλωση που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με ιδιαίτερη φροντίδα.

Χορωδία του Σχολείου, λαϊκή ορχήστρα, bazaar και τραπέζια γεμάτα με χαρούμενα πρόσωπα, γονείς, κηδεμόνες, παιδιά και δάσκαλοι, ήταν εκείνα που χαρακτήρισαν την εκδήλωση, μαζί φυσικά με την απαραίτητη τσίκνα από τα σουβλάκια που ψήνονταν, και πλημμύριζε γιορταστικά την αυλή.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, παρόντες ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Θεόδωρος Τέτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τραπεζανλής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Βέρρος είπε προλογίζοντας:

«Σε λίγο λήγει το σχολικό έτος. Τα παιδιά μας θα παραλάβουν τους τίτλους τους, περιμένοντας να ξεκουραστούν μετά από μια δύσκολη χρονιά. Ήρθε η στιγμή για παιχνίδι και χαρά. Να τους τα δώσουμε.

Ευχόμαστε στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης που αποφοιτούν από καρδιάς καλή πρόοδο στο καινούριο τους σχολείο.

‘Να γίνεστε κάθε μέρα και πιο δυνατοί, να διατηρήσετε τις αρχές που σας έδωσε το σχολείο’.

Ευχαριστούμε τους δασκάλους για την ποιότητα και την ομαδικότητα που πρόσφεραν στο Σχολείο, κάνοντάς το ένα από τα καλύτερα της Βέροιας.

Ευχαριστούμε το Δήμο για τη βοήθειά του, που την πρόσφερε αμέριστα, με το να μπορέσουμε να καλλωπίσουμε το σχολείο μας με λουλούδια, να το βάψουμε, να έχουμε στη διάθεσή μας σχολικούς φύλακες και τροχονόμους.»

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σχολείου Σάββας Ταΐλαχίδης ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για τη συνεργασία του με το Σχολείο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και τους παριστάμενους εκπροσώπους του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης έκλεισε λέγοντας: «Έχουμε αυστηρή εντολή από το Δήμαρχο να είμαστε κοντά στα παιδιά. Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το σχολείο ν’ ανοίξει την αγκαλιά του σε όλους σας.»

Η χορωδία του Σχολείου έδωσε το δικό της στίγμα  με τραγούδια που ετοίμασε με μικρότερους και μεγαλύτερους μαθητές η μουσικός Δόξα Γουργουλιάτου. Δουλεμένα τα παιδιά και πολύ ενδιαφέροντα και ποιοτικά τα τραγούδια που τραγούδησαν.

Η πλούσια λαϊκή ορχήστρα που ακολούθησε έδωσε στην εκδήλωση πια τη μορφή γλεντιού, καθώς ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους που ρίχτηκαν με πραγματικό κέφι στο χορό!

Μια εκδήλωση που πέτυχε το στόχο της, να φέρει κοντά μαθητές, γονείς και δασκάλους, καταλήγοντας σ’ ένα χαρούμενο αποχαιρετιστήριο γλέντι.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας