Αθλητικά Βέροια

Με 3 κύπελλα και 6 χρυσά ο Πήγασος Ημαθίας στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης “Λευκός Πύργος”

Κάθε χρόνο η διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών “ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ” συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της κολυμβητικής οικογένειας, γιατί καταφέρνει να σημειώσει το υψηλότερο επίπεδο συναγωνισμού από κάθε άλλη διοργάνωση στην Ελλάδα.

Για κόμη μια χρονιά ήταν το μεγάλο ραντεβού κυρίως για Έλληνες και Κύπριους κολυμβητές, άλλα και αθλητές από άλλες χώρες των Βαλκανίων. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Μαΐου 2017 στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή 783 αθλητών από 41 ομάδες.

Πώς να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και το ταλέντο των αθλητών σου; Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 9 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν 3 κύπελλα, 6 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια. Το σημαντικότερο όμως, κατάφεραν να κατακτήσουν μια ακόμη εμπειρία και να γνωριστούν με συναθλητές τους από άλλες χώρες. Αντάλλαξαν σκουφάκια και έκλεισαν ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Βασικό όφελος από την ενασχόλησή τους από την κολύμβηση είναι η ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους και η ικανότητα να μπορούν να αντεπεξέρχονται σε κάθε πρόκληση συναγωνισμού που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν του εαυτούς τους.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες.

12 ετών: Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Πασίδης Χαράλαμπος.

11 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Παναγιωτίδης Γιώργος.

9 ετών. Ζέζιου Κωνσταντίνα, Παπαδοπούλου Ελισάβετ, Πασίδου Δέσποινα

 

banner-article

Ροη ειδήσεων