Βέροια Εκδηλώσεις

Συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στη Βέροια, Παρασκευή 26 Μαΐου. Είσοδος ελεύθερη

Η Συναυλία του Παντελή Θαλασσινού σήμερα, μεταφέρεται στο ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ – H είσοδος ελεύθερη

Δελτίο Τύπου

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού κορυφώνονται την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 9 το βράδυ οι εκδηλώσεις του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ελλάδος .Ο γνωστός και αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός έρχεται στη Βέροια, στην πλατεία Εληάς, σε μια συναυλία ανοιχτή στο κοινό.

Μαζί με επτά φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Πάνο Δημητρακόπουλο: Κανονάκι, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά και ηχολήπτες τους Γιώργο Καρυώτη και Ευτύχιο Γιαννακούρα , Θα παρουσιάσει, τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια που θα παιχτούν για πρώτη φορά φέτος, και ακόμη τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: “Να ΄ταν ο πόλεμος χορός” και “Με δυο ρολόγια…“.

Η συναυλία οργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ημαθίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας , με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Αντί εισιτηρίου , όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Βέροιας με τρόφιμα μακράς διαρκείας (θα λειτουργεί περίπτερο συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών στο χώρο της συναυλίας).

Πληροφορίες: Χρήστος Μπαζούκης 6972237102
Μιχάλης Νιόπας 6972287701
Νανά Καραγιαννίδου , 2331078120

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας