Βέροια Πολιτισμός

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας “από και για το Χορό”. Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας

Με τίτλο «Ο ΧΟΡΟΣ ως θέμα στη φωτογραφία» και με φωτογραφίες που αποπνέουν την ένταση και το πάθος του χορού, το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συνεργάζεται και πάλι με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στηρίζοντας το  «Μήνα Χορού», που διοργανώνεται απ’ αυτήν στη Βέροια.

Για την έκθεση είπε ο Πρόεδρος του Φωτογραφικού Κέντρου Άγγελος Ράπτης:

«Είμαστε σε μια πολύ γόνιμη συνεργασία με την ΚΕΠΑ, η οποία με τις εκθέσεις αυτές μας δίνει την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με τοπικούς καλλιτέχνες και φιλότεχνους.

Η έκθεση αναφέρεται σ’ ένα θέμα που όλα αυτά τα χρόνια μας απασχολεί. Ο χορός είναι μια έκφραση που συνδέεται από νωρίς με την εμφάνιση του ανθρώπου.

Εδώ, στην έκθεση, βλέπετε φωτογραφίες από συγκροτημένες ομάδες χορού, αν και θα μπορούσαν να υπάρχουν και φωτογραφίες αυθόρμητης έκφρασης του χορού, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα επόμενο θέμα.»

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες φωτογράφοι:

Χρήστος Αθανασίου – Σοφία Καμπλιώνη, Δημήτρης Γκιορτζής, Νικολέτα Διάφα, Ελένη Ιωάννου, Βασίλης Καρκατσέλης, Βασίλης Μαντάς, Χριστίνα Μπέζα, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Μάιρα Παλτίδου, Καίτη Παπαναούμ, Θανάσης Ράπτης, Βίκυ Τζουρά, Αλέκα Τσιρώνη και ο Παναγιώτης Φτάρας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και 26 Μαΐου 2017.

Far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων