Βέροια

Γιάννης Παπαγιάννης: “Ουδείς ευθύνεται για το φιάσκο της γέφυρας Κούσιου;”

 
 Βεροιώτισσες και Βεροιώτες. Ουσιαστικές απαντήσεις που να εξηγούν το γιατί και εξαιτίας τίνος, μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια η κατασκευή της γέφυρας Κούσιου βάλτωσε ΔΕΝ δίνονται από την αιρετή δημοτική διοίκηση παρά τις επανειλημμένες δημόσιες προτροπές μας. Κύριο μέλημα της πολιτικά παραπαίουσας ομάδας του κου. Βοργιαζίδη είναι να μην απαντηθεί το ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για το γεγονός ότι α. υπάρχει δωρεά 2.500.000 ευρώ, β. μια δαπάνη, μέχρι σήμερα, ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ- που δεν εξηγήθηκε επαρκώς στα δημοτικά συμβούλια αν είναι ανάλογη των εργασιών που έως τώρα πραγματοποιήθηκαν- και γ. ΚΑΜΙΑ γέφυρα. Κατά τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Βέροιας δεν υπάρχουν και κυρίως δεν πρέπει να αναζητηθούν πολιτικές ευθύνες.

Η διοίκηση του κομιστή του πολιτικού δακτυλιδιού της κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου, κου. Βοργιαζίδη, δεν έχει τα πολιτικά εχέγγυα που απαιτούνται για να παριστάνει ότι μπορεί να αξιοποιήσει με αποτελεσματικό τρόπο το ζήτημα της δωρεάς διότι με τους χειρισμούς της, μέχρι σήμερα, αποδείχθηκε η πολιτική και διαχειριστική της αναποτελεσματικότητα και ανεπάρκεια. Δεν έχει επίσης το πολιτικό ανάστημα να αναλάβει τις όποιες ευθύνες, ούτε καν το θάρρος να ζητήσει δημόσια και ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ από τους δωρητές και τις οικογένειές τους, παρότι της ζητήθηκε.

Βεροιώτισσες και Βεροιώτες. Δεν υπάρχει ουσιαστική πολιτική ικανότητα και δυνατότητα εκ μέρους της σημερινής διοίκησης, στο σημείο που με δική της αποκλειστική ευθύνη έφερε το ζήτημα, να λυθεί και να προχωρήσει αξιόπιστα και γρήγορα η κατασκευή της γέφυρας. Τα υπόλοιπα που ισχυρίζονται είναι παραπλανητικά και προς εντυπωσιασμό. Η λύση εξαιτίας τους απέχει μακράν. Χρειάζονται σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά πολιτικά μέτρα, τα οποία μπορούν και θα ληφθούν από εμάς κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας.

banner-article

Ροη ειδήσεων