Αλεξάνδρεια

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πασχαλινές εκθέσεις των «Παιδιών της Άνοιξης»

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια εκθέσεις λαμπάδων φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τους εκπαιδευτές και τους ωφελούμενους του Κέντρου ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Στη Βέροια μάλιστα, εκτός από την πλατεία Δημαρχείου, οι λαμπάδες αυτές είχαν την τιμή να φιλοξενηθούν και σε έναν πολύ δημοφιλή και ζεστό χώρο της Βέροιας, αυτόν του παιδότοπου «Punchinello». Λαμπάδες με όμορφες παιδικές παραστάσεις στόλισαν την αίθουσα του παιδότοπου και γονείς και νονοί επέλεξαν από τα πολλά σχέδια αυτή που θα χάριζαν στους αγαπημένους τους «μικρούς θησαυρούς».

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του παιδότοπου για την πρωτοβουλία να εκθέσουν στο χώρο τους τα έργα του Κέντρου μας και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές του Κέντρου και τους γονείς των παιδιών για την ενεργή συμμετοχή τους στις εκθέσεις και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τη χαρά μας για την τιμή που μας έκανε ο κόσμος των δύο πόλεων, ο οποίος στήριξε για άλλη μια φορά τη δράση αυτή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας