Εργασία Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: “Η σημερινή κυβέρνηση ενισχύει την καταστολή με στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους”

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας με απόφασή του την Κυριακή 23/4

με σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από Νοσοκομείο – ΙΚΑ

                       Δημόσια – Δωρεάν υγεία για όλους»

και στόχο: να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα των ελλείψεων στο Νοσοκομείο – ΙΚΑ και κυρίως να ανέβουν οι αγωνιστικές διαθέσεις του λαού για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί την υγεία ως το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας μαζί με άλλα ταξικά εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες διαχρονικά και αταλάντευτα παλεύει για τα ζητήματα υγείας, ενάντια στην υποστελέχωση, την υποχρηματοδότηση, τις συγχωνεύσεις – κλεισίματα με στόχο τη δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.

Οργάνωσε την παρέμβαση του επιλέγοντας μορφές δράσης ώστε να μην εμποδιστούν οι εκδηλώσεις. Παρ’ όλ’ αυτά είχαμε την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, την οποία καταγγέλλουμε. Αποδεικνύεται ότι και η σημερινή κυβέρνηση ενισχύει την καταστολή με στόχο να φοβίζει – τρομοκρατεί τους εργαζόμενους και το λαό να σκύψουν το κεφάλι για να περάσουν ανεμπόδιστα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο.

Δε θα τους περάσει

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας σταθερά επιδιώκει οι εργαζόμενοι να συζητούν και να επιλέγουν τις μορφές πάλης που εξυπηρετούν τους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους. Με βάση αυτό μόνο στους εργαζόμενους απολογείται.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, μαγαζάτορες, νέοι και γυναίκες, Μόνο ο λαός μπορεί να βάλει εμπόδια, να ανατρέψει τη βάρβαρη πολιτική που υποβαθμίζει, συγχωνεύει, κλείνει νοσοκομεία – ΙΚΑ.

Σωτήρες δεν υπάρχουν

Όλες οι υποσχέσεις χρόνια τώρα αποδείχτηκαν ψεύτικες.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση τη Δευτέρα, 9:30πμ στην Πλατεία. Το Σάββατο 29 Απρίλη, 7:30μμ θα προβληθεί η ταινία «Ουτοπία 1961» στη ΒΕΤΛΑΝΣ.

Τιμούμε τους αγώνες της τάξης μας

Δε συμβιβαζόμαστε με την ανέχεια, τη φτώχεια, την ανεργία, το τσάκισμα της ζωής μας για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Παλεύουμε με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

Νάουσα, 25/4/2017

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων