Σχόλια

Ο Ευγένιος της προσφοράς!

Παρασκευή και Σάββατο το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας ήταν σε μουσικό οργασμό. Παρασκευή η συνάντηση των Δημοτικών Ωδείων Βέροιας και Γιαννιτσών και Σάββατο η 7η συνάντηση ορχηστρών και συνόλων κιθάρας με πάνω από 120 μουσικούς, δασκάλους και μαθητές, να συμμετέχουν!

Και βέβαια όλα αυτά είναι γνωστά και η faretra έκανε τις αναφορές της σχετικά με την επιτυχία των εκδηλώσεων. Εκείνο που αποτελεί αφορμή για να γραφούν αυτές οι γραμμές είναι η παρουσία του Ευγένιου.

Ποιος είναι ο Ευγένιος; Ούτε κι εμείς γνωρίζαμε το ξανθό αγόρι, που ήταν και τις δύο μέρες κάθε τόσο πάνω στη σκηνή, προσφέροντας για πάρα πολλές ώρες  τη βοήθειά του στην εναλλαγή των μουσικών, προσώπων και σχημάτων. Αναλόγια, υποπόδια και προπαντός μικρόφωνα έπαιρναν τη θέση τους μπροστά από τον καθένα χάρη στον Ευγένιο!

Το όνομά του το μάθαμε, όταν τον ευχαρίστησαν γι αυτήν την πολύωρη και σημαντική προσφορά, και τελικά τον είδαμε, όταν έφτασε στο τέλος της η συνάντηση του Σαββάτου, να παίρνει τη θέση του κι αυτός ανάμεσα στη δική μας ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, τους ARTGUITARISTAS, που έπαιξαν τελευταίοι, έχοντας στα χέρια την κιθάρα του.

Γιατί ο Ευγένιος, πέρα από το ρόλο του βοηθού-τεχνικού(!) είναι και μαθητής της κιθάρας,  σεμνός και αθόρυβος…

Far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, 7 και 8 Απριλίου 2017, μπορείτε να διαβάσετε:

Μελωδικές γέφυρες από τα Δημοτικά Ωδεία Βέροιας και Γιαννιτσών στη Στεγη Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας

Όταν οι κιθάρες συναντιούνται… 7η συνάντηση ορχηστρών και κιθαριστικών συνόλων στη Βέροια

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας