Βέροια Εκδηλώσεις

Συλλογή Μικροσυσκευών για Ανακύκλωση στη Βέροια, Σάββατο 8 Απριλίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, 09:00-14:00

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση δράσης συλλογής ηλεκτρικών μικροσυσκευών (που δε λειτουργούν) και μπαταριών για ανακύκλωση. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η συνεχής ευαισθητοποίηση των πολιτών και των φορέων της πόλης ως προς τη διαχείριση μη λειτουργικών ηλεκτρικών μικροσυσκευών και μπαταριών, προβαίνοντας σε ανακύκλωση τους, διαφορετικά αν πεταχτούν στα σκουπίδια θα μολύνουν το περιβάλλον, ενώ αντίθετα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη των φυσικών πόρων.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρες 09.00 π. μ. με 02.00 μ. μ., στην πλατεία Δημαρχείου, να ανακυκλώσουν το άχρηστο κινητό τους τηλέφωνο, τον παλιό υπολογιστή ή τηλεόραση, τη χαλασμένη ηλεκτρική σκούπα, το ραδιόφωνο, το φούρνο μικροκυμάτων, την παλιά ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, εκτυπωτές, φαξ, τις τελειωμένες μπαταρίες τους κλπ., φέρνοντάς τα στην πλατεία Δημαρχείου. Το ίδιο μπορούν να κάνουν Σύλλογοι, Σωματεία, Ομάδες Πολιτών, Φορείς της πόλης και Σχολεία συγκεντρώνοντας και τοποθετώντας τις συσκευές προς ανακύκλωση σε χαρτοκιβώτια με αναγραφόμενη την επωνυμία τους, ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια.

Η παραλαβή τους θα γίνει από οχήματα του Δήμου μας και θα παραδοθούν στην πιστοποιημένη εταιρία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.».

Βέροια, 4 Απριλίου 2017

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας