Νάουσα

Η Εθνική Σχολή Δικαστών στη Σχολή Αριστοτέλη

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 110 μέλη της Εθνικής Σχολής Δικαστών συναποτελούμενη από το Προεδρείο και σπουδαστές αυτής, επισκέφθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Σχολή Αριστοτέλους και το Πολιτιστικό Κέντρο. Τους σπουδαστές και το Προεδρείο της Σχολής υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Σταύρος Βαλσαμίδης.

Η πολυμελής αποστολή ξεναγήθηκε στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου και της Σχολής Αριστοτέλους στο Νυμφαίο της Μίεζας από τον εκπαιδευτικό κ. Γεώργιο Μάλλιο, Αρχαιολόγο. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης παρατέθηκε μικρή δεξίωση και η αποστολή αναχώρησε για τον προορισμό της, ανανεώνοντας την υπόσχεση για εκ νέου επίσκεψη του χρόνου.

Συνεχίζεται η άνοδος του ενδιαφέροντος και της επισκεψιμότητας της Σχολής Αριστοτέλους με σκοπό να αποτελέσει πόλο έλξης αρχαιολογικού ενδιαφέροντος για τον τόπο, σε συνδυασμό με το αρχαίο θέατρο της Μίεζας και το υπό ίδρυση Μουσείο Ψηφιδωτών. Παράλληλα το Δημοτικό κτίριο του πολιτιστικού- συνεδριακού κέντρου της Σχολής Αριστοτέλους, δωρεά της οικογενείας του ευεργέτη του Δήμου μας Χρήστου Λαναρά, θα υποβληθεί σε εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών συντήρησης εντός των επομένων μηνών, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί στολίδι για τον Δήμο Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας