Εκδηλώσεις Νάουσα

Ρεσιτάλ κιθάρας με ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών»  διοργανώνει ρεσιτάλ κιθάρας με τον Θωμά Αθανασέλο, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017  και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών. Θα ερμηνεύσει έργα των συνθετών: Πιατσόλα, Ντιένς, Σίμονς, Ζομπίμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Λάρισα στις 19 Νοεμβρίου 1990. Ξεκίνησε σε ηλικία 11ετών τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα στην τάξη του Θεόδωρου Χαρού.

Τον Ιούνιο του 2011 και σε ηλικία 20 ετών έλαβε το δίπλωμα κιθάρας από το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με βαθμό Άριστα Παμψηφεί, καθώς και  το πτυχίο αρμονίας. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα με τον σολίστ κιθάρας  Φ.Κουτσοθόδωρο καθώς και σεμινάρια σε φεστιβάλ της Ελλάδας..Aπό το 2005 έως και το 2008 παρακολούθησε μαθήματα  στην ηλεκτρική κιθάρα και στον αυτοσχεδιασμό πάνω σε διάφορα είδη μουσικής, παίρνοντας το πτυχίο του RGT University of London.

Από ηλικία 14 χρονών  εμφανίζεται σε συναυλίες κιθάρας και μουσικής δωματίου. Το 2007 εντάσσεται στο κιθαριστικό σύνολο ‘Quitartetto’, του οποίου ιδρυτής ήταν ο Θεόδωρος Χαρός, πραγματοποιώντας συναυλίες και συμμετέχοντας σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.(7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Roland Dyens Χαλκιδική).

Έχει κάνει ατομικά ρεσιτάλ  σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χαλκιδική, Λάρισα, Κοζάνη, Βόλο,κ.α), έχει παρουσιάσει και ηχογραφήσει δικές του συνθέσεις με διάφορες συνεργασίες (Steelmuse, The Blue Jazz Duo).

Επίσης είναι ο διοργανωτής του 1ου και 2ου Φεστιβάλ κιθάρας Λάρισας (Νοέμβριος 2015&Απρίλιος 2017).

Από το 2010  μέχρι  και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, στη μουσική σχολή ‘Κιθαρωδείο’ και από το 2016 στη Μουσική Σχολή Νίκαιας.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων