Βέροια Πολιτική

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ για το 20ο συνέδριο στη Βέροια

Με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του Κόμματος , χθες 15 Μαρτίου, παρουσιάστηκαν  στη Βέροια οι θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για το 20ο συνέδριο,   που θα γίνει στην Αθήνα 30 Μαρτίου με 2 Απριλίου 2017.

Τις θέσεις παρουσίασε   το στέλεχος του Κόμματος και  βουλευτής Γιάννης Δελής.

Αρχικά ο ομιλητής περιέγραψε την κατάσταση αλλά και τις εξελίξεις στη χώρα μας καθώς και στη διεθνή πολιτική σκηνή. Αναφέρθηκε στην συνεχή επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα στη χώρα μας από τα μέτρα κυβέρνησης – θεσμών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν και αυτοί που ωφελούνται απ’ αυτά τα μέτρα.

Στη συνέχεια έγινε  αναφορά στο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι οργανωμένες δυνάμεις των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς ενάντια σ’ αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές και συνολικά  στην ανατροπή του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος και το ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος σ’ αυτήν την πορεία.

Ακολούθησαν ερωτήσεις για την ΕΕ, για τα προβλήματα των αγροτών  και το ρόλο τους στο κίνημα, για την κοινωνική συμμαχία καθώς και τοποθετήσεις μελών και φίλων.

far

banner-article

Ροη ειδήσεων