Βέροια Πολιτισμός

“ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ 6ου”. Η εφημερίδα του 6ου Γυμνασίου Βέροιας που τα έχει όλα!

Κυριολεκτικά εντυπωσιάζει τον αναγνώστη το 6ο Τεύχος, Φεβρουάριος 2017, της εφημερίδας του 6ου Γυμνασίου βέροιας “ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ 6ου”. Εντυπωσιάζει  -λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για μαθητική εφημερίδα-  για την ποικιλία της ύλης  για το όλο στήσιμο αλλά και την επιλογή των θεμάτων. Θέματα ιστορίας,  πολιτισμού, επικαιρότητας, επιστήμης, αθλητισμός,  διεθνή θέματα.

Συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού  Βέροιας, αλλά και θέματα για το σύμπαν, για τα παλιά επαγγέλματα, για τη μουσική   τη φιλαναγνωσία και φυσικά τη μαθητική ζωή.  Δεν της λείπουν βέβαια  ούτε τα σκίτσα, τα θέματα μαγειρικής αλλά ούτε και τα ανέκδοτα.

Μια εφημερίδα με φωνή και άποψη και φυσικά έξω από σχέσεις… διαπλοκής!

Εύκολα μπορεί να εκιμήσει  κανείς, όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα που βγαίνει προς τα έξω, αλλά και τον κόπο που χρειάστηκε από τη μεριά των μαθητών και των καθηγητών τους, με τους οποίους συνεργάζονται, ώστε να βγει αυτό το ξεχωριστό  αποτέλεσμα.

Μπορεί επίσης να δει κάποιος με μια δεύτερη ματιά, αξιολογώντας τα θέματα που παρουσιάζονται στην εφημερίδα καθώς και το υψηλό επίπεδό τους  ακόμη και  τα οφέλη που προκύπτουν για τους συντάκτες – μαθητές αλλά και για όλους, όσοι παίρνουν μέρος σ’ αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια.

Όσοι λοιπόν αρχικά την ξεφυλλίσουν είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσουν στη μελέτη των θεμάτων της και φυσικά θα διαπιστώσουν του δικού μας του  λόγου το αληθές!

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε και να ευχηθούμε  τα φύλλα της εφημερίδας  να τα εκατοστίσουν και… βλέπουμε!

ΥΓ. Παρουσιάζουμε κάποια αποσπάσματα της “ΦΩΛΙΑΣ ΤΟΥ 6ου” και ολόκληρη μπορείτε να την ξεφυλλίσετε ανοίγοντας το PDF.  STH FOLIA

Τεύκρος

 

STH FOLIA

 

banner-article

Ροη ειδήσεων