Αθλητικά Βέροια

Γκίμας: “Η προσπάθεια δεν σταματά” – video

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Στρατώνι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνική κατηγορίας μπάσκετ οι δυο τεχνικοί Γιάννης Χατζούλης και Δημήτρης Γκίμας μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Γιάννης Χατζούλης : «Θέλω να δώσω τις ευχές μου για την συνέχιση της πορείας της ομάδα της Βέροιας. Ξέρω ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση. Ξέραμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Φίλιππος και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι  δεχθήκαμε 18 πόντους οι οποίοι είναι πάρα πολύ για τα στάνταρ μας αλλά προσαρμοστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν επιθετικά καλοί και είχαμε ενέργεια παραπάνω απ’ ότι είχαμε σε άλλα παιχνίδια και η νίκη ήρθε δίκαια. Αποκτήσαμε μια διαφορά και σκοπός μας ήταν να μην την χάσουμε. Περίμενα την αντίδραση της Βέροιας η οποία ξέρω ότι είναι μια ομάδα που μάχεται σκληρά. Η αντίδραση ήρθε στο τέλος, με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο να αλλάζει, οι παίκτες μου όμως έμειναν συγκεντρωμένοι. Είμαστε μια ομάδα που δεν κάνει εύκολα λάθη και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη με την οποία πιστεύω ότι τελειώνουμε με το θέμα της παραμονής. Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι το πιο ιδιόμορφο των τελευταίων χρόνων. Οι αποστάσεις των ομάδων είναι πολύ μικρές και κάθε Κυριακή δεν ξέρουμε τι ξημερώνει. Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη Γκίμα με τον οποίο είμαι φίλος από χρόνια αλλά και αντίπαλος καλή συνέχεια και καλή δύναμη.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Στρατωνίου. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Η ομάδα του Στρατωνίου ήταν καλύτερη από εμάς μέσα στο γήπεδο και δεν μας έδωσε το δικαίωμα όταν προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε στο παιχνίδι. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν για μας κακό αμυντικά. Με την διαφορά στους 20 πόντους με άστοχα 16 τρίποντα και αρκετά καλάθια εξ επαφής δεν είναι δυνατόν να γυρίσεις το παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη στιγμή και ιδίως ψυχολογικά. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε, να το ξεπεράσουμε γιατί μας αρέσει δεν μας αρέσει το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Αν θέλουμε να παραμείνουμε πρέπει να κυνηγάμε τα παιχνίδια. Με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν αποκτήσαμε κάποιο μειονέκτημα έναντι των πίσω από εμάς ομάδων. Συνεχίζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη.»

https://youtu.be/l0Bp4ULH5Uw
banner-article

Ροη ειδήσεων