Τοπικά

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων στην περιοχή μας και σε όλη χώρα που ξεκίνησαν με την πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων.

Να γυρίσουμε την πλάτη την προσπάθεια της κυβέρνησης, εκπροσώπων της αστικής τάξης και αστικών ΜΜΕ να καλλιεργήσουν το λεγόμενο “κοινωνικό αυτοματισμό” . Απέναντι τους οι αγρότες έχουν την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ και κεφαλαίου και όχι τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ – ΚΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η αντιαγροτική ΚΑΠ της ΕΕ, διώχνουν τους φτωχούς αγρότες από τα χωράφια τους, τους οδηγούν στις ουρές των ανέργων μαζί με απολυμένους, μικρομεσαίους έμπορους και αυτοπασχολούμενους. Είναι η ίδια πολιτική που οδηγεί στην εξαθλίωση και την ανασφάλεια χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, απλήρωτους, που διώχνει εμπόρους από τα μαγαζιά τους. Μόνος κερδισμένος είναι οι τσιφλικάδες και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που πλουτίζουν στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Στην λυκοσυμμαχία που έχει βαλθεί να μας τσακίσει απαντάμε με τη δική μας συμμαχία, τη λαϊκή συμμαχία. Εργαζόμενοι, άνεργοι, μικροί αγρότες, μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι. μπορούμε να βάλουμε φρένο στην επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, μεγάλου κεφαλαίου και να θέσουμε τους όρους της αντεπίθεσης, ώστε ο πλούτος που παράγουμε να μη πηγαίνει σε μια χούφτα πλουτοκράτες, αλλά στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών στρωμάτων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων