Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από το Σάββατο 21 μέχρι και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος:

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης επί τη εορτή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ. θα ομιλήσει στους νέους στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Αρκοχώρι.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12:00π.μ θα κόψει την βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Βεροίας.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί στην μουσική εκδήλωση του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στον πολυχώρο Βέτλανς Ναούσης.

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα τελέσει αγιασμό και θα κόψει βασιλόπιτα στο Κέντρο Μέριμνας Βεροίας.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Κυψέλη επί τη εορτή της Οσίας Ξένης.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροσταστήσει στο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό της Αγίας Μαρίνας επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα παραστεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον όπου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητροπόλεως. Στην εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος θα κόψει την βασιλόπιτα για τους συνεργάτες της Μητροπόλεως και θα μοιράσει τους διορισμούς στις νέες εκκλησιαστικές επιτροπές των ενοριών.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στα Παλατίτσια επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Βεροίας.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο πανηγυρικό εσπερινό των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα βραβεύσει μαθητές Γυμνασίου για τις επιδόσεις τους.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες που θα πραγματοποιηθεί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (όπισθεν του Βήματος του Απ. Παύλου). Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή των Αγίων Αναργύρων ιατρών Κύρου και Ιωάννου.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροσταστήσει στο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

banner-article

Ροη ειδήσεων