Αθλητικά Βέροια

Χάντμπολ. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας: “Ολοκληρώθηκε το 1ο YOUTH – CUP 2017 – Ευχαριστήριο”

 

Ο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν και βοήθησαν τη διοργάνωση του 1ου  YOUTH-CUP 2017  Τουρνουά Χάντμπολ Παμπαίδων Α που έγινε στη Βέροια από τις 5 – 7 Γενάρη 2017.

Να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο εγχείρημά μας και τους γονείς των παιδιών που ταξίδεψαν για να βρεθούν στην πόλη της Βέροιας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Βέροιας και την ΚΑΠΑ του Δ. Βέροιας για την παραχώρηση του Φιλίππειου Γυμναστηρίου και των υποδομών του, στο προσωπικό του Φιλίππειου Γυμναστηρίου που τις μέρες αυτές έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, την ΕΣΧΚΜ και τον Πρόεδρο κ. Ντόβα Διονύση για τη στήριξη και την παρουσία του στη διοργάνωση, την Ένωση Διαιτητών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Τζαφερόπουλο Μιχάλη και τους διαιτητές για την εθελοντική στήριξη τους στη διοργάνωση, τον γιατρό και παλιό αθλητή του Φιλίππου κ. Παπαδημητρίου Στέργιο που και τις τρεις ημέρες βοήθησε και πρόσφερε τις υπηρεσίες του εθελοντικά, τον DJ Βαρακλή Ευγένιο για την μουσική κάλυψη των αγώνων, τον φυσιοθεραπευτή κ. Στογιάννο Σωτήρη, τον χορηγό και συνδιοργανωτή εταιρεία GLORIFOODS, τους χορηγούς  café INMOTION, το café DOLCE VIA, το ψητοπωλείο ΓΙΑΝΝΗΣ και τα  GOODY’S BURGER HOUSE.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τις Παγκορασίδες, τις Γυναίκες και τους Παίδες του Φιλίππου που βοήθησαν εθελοντικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που βρεθήκατε αυτές τις μέρες στο Φιλίππειο Γυμναστήριο. Η παρουσία σας δεν ήταν απλώς τιμή για εμάς, μας έδινε δύναμη να συνεχίζουμε και να συνεχίσουμε για ένα Φίλιππο πιο δυνατό, για ένα χάντμπολ πιο καταξιωμένο και διαδεδομένο.

Με τιμή

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων