Πολιτική Τοπικά

Παναγιώτης Χατζησάββας: “Καμία συζήτηση με τους μνημονιακούς δυνάστες του λαού”

 

Στις 30/12/2016 το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ημαθίας είχε κληθεί σε μια συνάντηση-συζήτηση με απροσδιόριστη ατζέντα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Παντή.

Προσερχόμενος στη συνάντηση, διαπίστωσα πως αυτή δεν είχε το χαρακτήρα μιας ενημερωτικής συνάντησης – συζήτησης ενός υπηρεσιακού παράγοντα του υπουργείου με τους συνδικαλιστικούς φορείς του νομού αλλά επρόκειτο για μια κυβερνητική φιέστα, αφού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βέροιας παρευρίσκονταν οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές Ημαθίας, η Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας σε ρόλο μάλιστα συντονιστή της συζήτησης(!!!) και πληθώρα τοπικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Θα ήθελα να ενημερώσω πρωτίστως τον εκπαιδευτικό κόσμο της Ημαθίας αλλά και όλους τους συμπολίτες μου πως από αυτή την κυβερνητική φιέστα αποχώρησα με την έναρξή της κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα να δηλώσω πως μέσα σε αυτή την αίθουσα παρευρίσκονται οι νέοι δυνάστες του λαού μας, οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές Ημαθίας, αυτοί που ευθύνονται για τη συνέχιση των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών, οι προδότες της ελπίδας και της λαϊκής εντολής, τους οποίους δεν προτίθεμαι να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου για αυτό και αποχωρώ».

Βέροια 30/12/2016

 Παναγιώτης Χατζησάββας

Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας