Αλεξάνδρεια

H Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των “Παιδιών της Άνοιξης”

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ»

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των «Παιδιών της Άνοιξης» σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας. Μετά από πολύωρες πρόβες η παράσταση δόθηκε στο χώρο του Κέντρου με μεγάλη επιτυχία. Θεατρικό δρώμενο, ποιήματα, τραγούδια και κάλαντα μετέδωσαν σε όλους τους παρευρισκόμενους το μήνυμα της χαράς των Χριστουγέννων.

Μετά το τέλος της γιορτής, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η ομάδα κατήχησης της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας μοίρασε δώρα σε όλους. Ευχαριστούμε θερμά  τα παιδιά και τον εφημέριο της ενορίας πρεσβύτερο Ιωάννη Ταβλαντά για την αγάπη τους.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Σίμο Χρήστο, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Τσεσμετζή Πέτρο απεσταλμένο του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας, Τουλίκα Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πρόεδρο της ΚΑΠΑ Βεροίας, Κορωνά Θεόφιλο, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Ημαθίας, Δημητριάδου Σοφία, τις εκπροσώπους του ΚΕΔΔΥ Ημαθίας Νακοπούλου Ευαγγελία και Κουκουνασούλη Αλέξια, τον Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας, Χαλαστάνη Θεόδωρο, τον εκπρόσωπο του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, Κοτζαμπασόπουλο  Γεώργιο, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τέλος, συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας και του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας για την άρτια οργάνωση, αλλά και όλα τα παιδιά που έβαλαν το ταλέντο και τη ζωντάνια τους για την υλοποίηση της όμορφης γιορτινής εκδήλωσης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

&  Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ

banner-article

Ροη ειδήσεων