Αθλητικά Νάουσα

Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος γιατην Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”

Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους μικρούς αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» με την συμμετοχή τους στους 8ους «Πτολεμαϊκούς Αγώνες». Οι αγώνες διεξήχθησαν στο υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας στις 10 και 11 Δεκεμβρίου και διοργανώθηκαν με επιτυχία από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας.

Συγκεκριμένα 33 αθλητές-τριες του προαγωνιστικού τμήματος, ηλικίας 9-10-11-12 ετών, συμμετείχαν στους αγώνες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις , πολλά νέα ατομικά ρεκόρ και ταυτόχρονα κατακτώντας 2 χρυσά, 8 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια τα οποία προήλθαν και από τις 4 ηλικίες. Οι νεαροί αθλητές έδειξαν το αθλητικό τους πνεύμα μέσα από τα πολλά συνθήματα και πανό που έφτιαξαν για τους συναθλητές τους.

Λαμπρό κομμάτι των αγώνων η συμμετοχή σε μια επίδειξη κολύμβησης από Α.ΜΕ.Α της ομάδας των δελφινιών, οι οποίοι με τη δύναμη ψυχής τους, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές του τμήματος κοι Λαζαρίδης Βασίλης και Αβεριάνοβα Αναστασία, οι οποίοι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των νέων κολυμβητών της ομάδας, ο έφορος κος Μητσιάνης Σωτήρης και ο γενικός αρχηγός της Κ.Α.Ν. κος Σιπητάνος Γιώργος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΙΑ-ΑΡΘΡΟ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας