Αλεξάνδρεια

“Τα Παιδιά της Άνοιξης” σε ομάδα συνύπαρξης με τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομάδα συνύπαρξης ωφελούμενων του Κέντρου και μαθητών  του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων. Οι  μαθητές και οι καθηγητές του ΕΠΑΛ μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

Αρχικά, οι ωφελούμενοι παρακολούθησαν το παραολυμπιακό άθλημα «πετοσφαίριση καθημένων» από τους μαθητές του ΕΠΑΛ. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις με σκοπό τη γνωριμία και την αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με εδέσματα, αναψυκτικά  και αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Κουφαλίων κυρία Καραγέλη Κυριακή, τον Διευθυντή του ΕΚ κύριο Χατζόπουλο Δημήτριο, την κυρία Πιπερίδου Αργυρώ και τον κύριο Μήτσο Παναγιώτη από το τμήμα Αισθητικής, τις κυρίες Παπαδοπούλου Φωτεινή και Γιανουλοπούλου Ευφροσύνη από το τμήμα Βρεφονηπιοκομίας, τις κυρίες Βογδάνου Βασιλική, Ελευθεριάδου Ανδρονίκη και Σιδηροπούλου Ελένη από το τμήμα Γεωπονίας και Τροφίμων και την κυρία Δορούκα Σταματία ιδιοκτήτρια του κυλικείου του σχολείου. Τέλος, ευχαριστούμε το ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης e-koyfalia.gr και τους κυρίους Νοβάκη Γιώργο και Ηλιάδη Στέφανο. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους μαθητές που μας υποδέχτηκαν και μας χάρισαν τα πιο μεγάλα και φωτεινά τους χαμόγελα.

Ο Δ/ΝΤΗΣ του Κέντρου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας