Βέροια Εργασία

Το ΠΑΜΕ “έσωσε” το κύρος των κινητοποιήσεων στη Βέροια (Φώτο)

Είκοσι άτομα παραβρέθηκαν, όλοι και όλοι, στην απεργιακή συγκέντρωση της πλ. Δημαρχείου, έπειτα από καλέσματα της ΑΔΕΔΥ, των συλλόγων Εκπαιδευτικών της Ημαθίας και της ομάδας attack Βέροιας.
Εδώ που τα λέμε, η attack Βέροιας “έσωσε” το… φόντο της συγκέντρωσης, καθώς είχε το μοναδικό πανό, ενώ ένα άλλο πανό ανοίχτηκε για 30”, το έβγαλαν κάποιοι φωτογραφία και το ξανατύλιξαν!
Για την ιστορία, ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Θόδωρος Κακαγιάννης διάβασε ένα κείμενο για την απεργιακή συγκέντρωση και οι συγκεντρωμένοι (μεταξύ των οποίων η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και γνωστά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος) διαλύθηκαν… ησύχως.
Στον αντίποδα, δυναμική και σαφώς πολυπληθέστερη ήταν η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. στην οποία συμμετείχαν και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, η ΟΓΕ και άλλοι κοινωνικοί φορείς. Πραγματοποιήθηκε ομιλία στην πλατεία Ωρολογίου και στη συνέχεια πορεία στην οδό Μητροπόλεως.
Για λίγη ώρα προκλήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα, ωστόσο σχετικά γρήγορα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.
banner-article

Ροη ειδήσεων