Αθλητικά Νάουσα Τοπικά

Ο Πήγασος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή κολύμβησης στην Νάουσα.

Με 27 “δελφινάκια” συμμετείχε ο Πήγασος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, με διοργανωτή το NAOUSSA SWIM CLUB.

Η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και τα παιδιά, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μας να απολαύσουμε την πρόοδο των μικρών μας αθλητών, αλλά κυρίως την χαρά και το χαμόγελό τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς, που κατέκλυσαν την κερκίδα του κολυμβητηρίου, παρακολουθώντας με σεβασμό την προσπάθεια των μικρών αθλητών και χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Θανάσης Φιλιμέγκας και Γιώργος Μπογδαμπεϊδης.

Στην γιορτή, για τον Πήγασο συμμετείχαν: Γιαννακίδου Σωτηρία, Γκίνη Άρτεμις, Γώγος Θεόκλητος, Δάμτσης Άγγελος, Δηνώρη Μαρία, Ζιώγα Ελένη, Ζιώγα Μαρία, Θυμιοπούλου Αυγή, Κυργιαλάνης Κυριάκος, Λεμπιδάς Δημήτρης Δαυίδ, Λεμπιδάς Ελευθέριος, Μητρούλας Λεωνίδας, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Ορφανίδου Ευαγγελία, Παζαρτσικλή Μαρία, Παπαντωνίου Ίριδα, Παπαντωνίου Νικόλαος, Πασίδου Ευρώπη, Πεντεφούντας Γεώργιος, Ρογγότη Τόνια, Σαράντης Βασίλης, Σιακαβάρας Αστέριος, Σιδηροπούλου Μαρία, Σιδηροπούλου Ελένη, Συριανός Γεώργιος, Τζιβανίδου Εμμανουηλία, Τζιβανίδου Στεφανία.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας