Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Πολιτισμός

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ στη Βέροια, Πέμπτη 1 έως και Τετάρτη 7 /12/’16

UNDERWORLD: Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ BLOOD WARS

Ώρες προβολών: 19.30 σε 2D και 22.00 σε 2D.

Προβολές 3D μόνο Παρασκευή 2/12 –Σάββατο 3/12 – Κυριακή 4/12 στις 19.30

 Η συνέχεια για τον αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στους λυκάνθρωπους και τα βαμπίρ

 Σκηνοθεσία:        ΑΝΝΑ ΦΟΕΡΣΤΕΡ

Σενάριο:     ΚΟΡΙ ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ & ΤΖΕΪΣΟΝ ΡΟΘΓΟΥΕΛ

Ηθοποιοί:   ΚΕΙΤ ΜΠΕΚΙΝΣΕΙΛ, ΤΕΟ ΤΖΕΙΜΣ, ΛΑΡΑ ΠΟΥΛΒΕΡ

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς blockbuster ταινιών UNDERWOLD, με τίτλο Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ακολουθεί την Selene (Kate Beckinsale), έμπορο θανάτου των Βρικολάκων, που προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από την φυλή των Λυκανθρώπων, όσο και από την φατρία των Βρικολάκων που την πρόδωσε. Έχοντας στο πλευρό της μονάχα τον David (Theo James) και τον πατέρα του, Thomas (Charles Dance), θα κληθεί να δώσει ένα τέλος στην αιώνια μάχη μεταξύ Λυκανθρώπων και Βρικολάκων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνει την υπέρτατη θυσία.

Extra:

Επίσημο site : http://www.underworldbloodwars-movie.com/site/

 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=upZWAfNc_hg

 

THE BACHELOR

Ώρες προβολών: 19.30  και 21.45

“The Bachelor”:  Η κωμωδία της χρονιάς ανοίγει τον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Όλα είναι συμβολικά…

Ένα party “από τα παλιά” μπορεί να επηρεάσει την ροή ενός επερχόμενου γάμου; Μπορεί! Θα το αφήσουν όμως οι άμεσοι εμπλεκόμενοι να συμβεί;

Σκηνοθεσία:    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σενάριο:          ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ

Ηθοποιοί:        ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ, ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ, COURTNEY PARKER, ΑΡΗΣ ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=OFjxTxgwroM   

 

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΩΝ  (ΜΕΤΑΓΛ στα Ελληνικά)

από το παραγωγό του ΣΡΕΚ

Ώρες προβολών: 17.45

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μία εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=upPKbn6OIRw

 Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Ροη ειδήσεων