Κοτολιχουδιές στο κέντρο της Βέροιας

faretra.info-kotolixoudies

Ένα νέο κατάστημα  στο κέντρο της  Βέροιας,  στην Καρακωστή 20 δίπλα στη στάση των ΤΑΧΙ,  έκανε εγκαίνια  φέρνοντας κάτι το ιδιαίτερο σε  παρασκευάσματα  που έχουν σαν βάση το κοτόπουλο.

Μετρήσαμε πάνω από δώδεκα  τέτοια παρασκευάσματα  στη βιτρίνα  του  καταστήματος,   κάποια   από τα οποία   τα βλέπαμε για πρώτη φορά.  Τα ονόματά  τους   μας θύμισαν ανατολή, όπως  το γκιούλμασι ,  το γιαουρτλού και άλλα…

Αυτό που τόνισαν οι ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος , θα τολμούσαμε να πούμε μοναδικού   για την πόλη της Βέροιας,  Μάντσιος   Νικόλαος και Ευπραξία Φουνταλή, είναι ότι δεν θα έφτανε από μόνη της  η τέχνη για την παρασκευή όλων αυτών των λιχουδιών, αν όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται  δεν  ήταν  άριστης ποιότητας.

«Αρχή μας είναι να μην κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα. Επίσης , όλες σχεδόν οι προτάσεις μας από τις Κοτουλιχουδιές θέλουν  μικρό χρόνο  ετοιμασίας στο σπίτι» είπαν.

Εμείς δοκιμάσαμε κάποιες από τις ιδιαίτερες αυτές γεύσεις  και πιστεύουμε ότι μια και μόνο δοκιμή μπορεί να πείσει!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info-kotolixoudiesfaretra.info-kotolixoudies  faretra.info-kotolixoudies faretra.info-kotolixoudies faretra.info-kotolixoudies faretra.info-kotolixoudies faretra.info-kotolixoudiesIMG_8802faretra.info-kotolixoudiesfaretra.info-kotolixoudies

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 14035 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια