Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθησαν για αγοραπωλησία ναρκωτικών – Εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν μία γυναίκα και ένας άντρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Στο σπίτι της γυναίκας εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, καθώς και χαλκός βάρους 100 κιλών

Επίσης στο ίδιο σπίτι εντοπίστηκε κλειστό κύκλωμα καταγραφής με πολλές κάμερες για την παρακολούθηση του εξωτερικού χώρου

Σε βάρος του άντρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπήςΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονης ημεδαπής και 30χρονου υπηκόου Γεωργίας, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προσωπικών δεδομένων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα χθες (19-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε ο 30χρονος τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι της 35χρονης και σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία σύριγγα με ποσότητα ηρωίνης, την οποία μόλις είχε αγοράσει.

Ακολούθως, εντοπίσθηκε η 35χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κοκαΐνης βάρους 23,6 γραμμαρίων,
  • ποσότητα ηρωίνης βάρους 43 γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • δύο καραμπίνες τύπου φλόμπερ,
  • 14 φυσίγγια (κυνηγετικά και πιστολιού),
  • ποσότητα χαλκού βάρους 100 κιλών και
  • το χρηματικό ποσό των 1.945 ευρώ.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη είχε εγκαταστήσει στο σπίτι της κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που αποτελούνταν από 8 κάμερες, ένα καταγραφικό μηχάνημα και μία οθόνη, για την κατόπτευση του εξωτερικού χώρου και την καταγραφή της κίνησης ανθρώπων και οχημάτων, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 30χρονου συλληφθέντα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

 Θεσσαλονίκη, 20 Οκτωβρίου 2016

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας