Εργασία Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στην “Μπουτάρης Οινοποιητική”

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στην «Μπουτάρης Οινοποιητική» που εδρεύει στο Στενήμαχο και βρίσκονται σε συνεχείς στάσεις εργασίας. Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους και διεκδικούμε εξόφληση όλων των δεδουλευμένων.

Η εταιρεία εδώ και 5 – 6 χρόνια εμπαίζει τους εργαζόμενους βάζοντας χρονοδιαγράμματα πληρωμής τα οποία δεν τηρεί ποτέ με αποτέλεσμα σήμερα να είναι απλήρωτοι από το Μάρτιο του 2016! Οι 50 -60 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η υπομονή έχει εξαντληθεί!

Καλούμε τους εργαζόμενους να μη χάνουν το κουράγιο τους, να συσπειρωθούν στο σωματείο τους και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Να είναι σίγουροι πως βρίσκουν συμπαραστάτες όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, βρίσκουν συμπαραστάτες όλους τους απλήρωτους εργαζόμενους της περιοχής.

Τους καλούμε να δώσουν και αυτοί τη μάχη – προτάσσοντας το πρόβλημά τους – μαζί με τις 400 περίπου συνδικαλιστικές οργανώσεις για ανάκτηση των απωλειών που είχαμε τα τελευταία χρόνια, για ισχυρές και υποχρεωτικές ΣΣΕ.

Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 18 Οκτώβρη, 6:30μμ στην πλατεία.

13/10/2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων