Καιρός Τοπικά

ΕΜΥ: Επιδεινώνεται ο καιρός το ερχόμενο τριήμερο

Από το Γραφείο Εκτάκτων Αναγκών και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι με βάση το έκτακτο δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για το τριήμερο από Δευτέρα 10/10/2016 έως και Τετάρτη 12/10/2016, οι καιρικές συνθήκες περιγράφονται ως εξής:

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ  (10-10-16) ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ  ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

  1. ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (10-10-16) ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ.  2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (11-10-16) ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΟΙ  ΣΠΟΡΑΔΕΣ, Η ΕΥΒΟΙΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ  ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.  3. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (12-10-16) ΕΙΝΑΙ  ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ) ΟΙ  ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας