Βέροια Ρεπορτάζ

Ο πρώτος αγιασμός στο νέο υπερσύχρονο σχολικό συγκρότημα στα Γιοτζαλίκια στη Βέροια

Με την παρουσία  του  Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, της  περιφερειακής συμβούλου Νίκης Καρατζιούλα, των Αντιδημάρχων Γιώργου Σοφιανίδη, Άρη Λαζαρίδη   και  Βασίλη Παπαδόπουλου, της Διευθύντριας   Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασίας  Μαυρίδου, πολλών  γονιών καθώς και των μαθητών του 1ου Γυμνασίου  και του 2ου Λυκείου Βέροιας  έγινε σήμερα ο πρώτος αγιασμός στο νέο υπερσύχρονο σχολικό κτήριο της πόλης στα Γιοτζαλίκια.

Τον αγιασμό τέλεσε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο οποίος και διάβασε σχετικό ευχετήριο χαιρετισμό του προς τους μαθητές, μιας και ο ίδιος ήταν εκτός Βεροίας και συγκεκριμένα στην Πόλη για εκκλησιαστικά ζητήματα, όπως ειπώθηκε.

Στον  χαιρετισμό που απηύθυναν στους μαθητές, καθηγητές  αλλά και στους παρευρισκόμενους γονείς  ο Δήμαρχος, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη καθώς και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας, αφού ευχήθηκαν  καλή σχολική χρονιά σε  όλους, τόνισαν μεταξύ άλλων τα πλεονέκτημα που παρέχει στη γνώση ένα υπερσύχρονο σχολείο, το οποίο μάλιστα αποτελεί κόσμημα για την πόλη της Βέροιας. Επίσης τόνισαν ότι θα σταθούν δίπλα στα προβλήματα της μαθητικής κοινότητας και ότι θα συμβάλουν στην επίλυσή τους.

 faretra.info-giotzalikia

Τέλος, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους εργάστηκαν με ζήλο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να παραδοθεί το σχολείο έτοιμο από κάθε άποψη στους μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οικοδεσπότες  του νέου σχολείου οι  Αναπληρωτές Διευθυντές Πέτρος Λίλιας του 1ου Γυμνασίου και Ελένη Τσιμπρικίδου του 2ου ΓΕΛ, οι οποίοι ευχαρίστησαν   τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν και αυτοί  με τη σειρά τους στους μαθητές καλή σχολική χρονιά.

far

 faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia faretra.info-giotzalikia

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας