Αθλητικά Βέροια

Στη Μπούτβα ο Φίλιππος για τη ρεβάνς του 30-24 της Βέροιας – Όλα για τη μεγάλη πρόκριση!

Στην πανέμορφη Βουθόη, αναφερόμενη ως πόλη που ίδρυσε ο Θηβαίος Κάδμος, στην σημερινή Будва στα παράλια της Αδριατικής, βρίσκεται από το απόγευμα η ομάδα του Φίλίππου η οποία το Σάββατο αντιμετωπίζει την τοπική Budvanska Rivijera.

Ο αναμέτρηση είναι ο επαναληπτικός του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στη Βέροια και έληξε με επικράτηση του Φιλίππου με 30-24

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολη είναι οι: Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Ράχιμιτς, Χαραλαμπίδης, Κόντης, Τριανταφυλλίδης, Μπουκοβίνας, Δραγκόλας, Κωστακίδης, Αποστολίδης, Γραμματικόπουλος, Δομπρής, Βραζάλιτσα, Παπαδόπουλος.

Πλήν του προπονητή της ομάδα Στέλιου Σεϊρεκίδη, την αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της επιτροπής χαντ-μπολ, Στέργιος Διαμάντης, το μέλος της επιτροπής, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και οι Παπαδόπουλος και Παζαράς, φροντιστής και φυσιοθεραπευτής, αντίστοιχα.

Στη Μπούτβα βρίσκεται και ο απεσταλμένος του Verianet.gr, Κωστής Χασιούρας.

Μιλώντας στη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε:

 «Σίγουρα σαν πρώτο παιχνίδι της σεζόν, σταθήκαμε καλά. Η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα, αιφνιδιασμό και είχε σταθερότητα. Είμαστε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και μπορούμε να βγάλουμε ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Για την διαφορά των έξι τερμάτων και την ρεβάνς είπε: «Τα έξι γκολ στο χάντμπολ δεν είναι ούτε πολλά, ούτε λίγα. Θα μπορούσε η διαφορά να είναι και μεγαλύτερη, αλλά τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Πρέπει να μπούμε στη ρεβάνς χωρίς να σκεφτόμαστε την διαφορά που πήραμε από το πρώτο ματς. Θα μας περιμένει ένα γήπεδο που θα είναι σαν… καζάνι που βράζει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Μπουντβάνσκα έχει έμπειρους παίκτες, που είναι πολύ καλοί χειριστές της μπάλας, ενώ παρά τα 30 γκολ που δέχθηκε έχει καλή αμυντική λειτουργία».

 14287566_10210402861773987_948159759_n

Μια μέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Μπούντβα, στον επαναληπτικό της πρώτης αναμέτρησης, μίλησε για καπτεν της ομάδας, ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

“Το πρώτο παιχνίδι μπορέσαμε και πήραμε 6 γκολ διαφορά με μια ομάδα που δεν γνωρίζαμε καλά. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα για την επόμενη φάση αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στη διαφορά αυτή”

Και συμπλήρωσε

Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που στο γήπεδό της υπάρχει δυναμισμός, πάθος και ένταση από την κερκίδα, και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που παίζουμε και να μην πάμε στον ρυθμό τους και τους δώσουμε την ευκαιρία να μπουν στην πρόκριση.

Η ομάδα ταξίδεψε δυο μέρες νωρίτερα για να υπάρχει χρόνος ξεκούρασης και για να εγκλιματιστούμε σε αυτό που θέλουμε.

14281401_10210402879934441_1610666890_n

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας