Αθλητικά

Στεφανίδη: Οραματιζόμουν το χρυσό μετάλλιο – video

Με επίδοση 4,85 η Κατερίνα Στεφανίδη είναι χρυσή Ολυμπιονίκης, προσφέροντας στη χώρα μας το τρίτο χρυσό μετάλλιο, έκτο συνολικά στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Μαζί της όλοι οι έλληνες συγκινούμαστε, χαιρόμαστε, αναριγούμε και νιώθουμε όλα αυτά τα τεράστια συναισθήματα. Συναισθήματα που μόνο μεγάλοι αθλητές σαν την Κατερίνα μπορούν να μας προσφέρουν.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Κατάφερα αυτό που ήθελα και δεν το πιστεύω. Οραματιζόμουν αυτό το χρυσό μετάλλιο. Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου χρόνια και όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα κάνουν αυτό το μετάλλιο ακόμα πιο σημαντικό. Όταν μπήκα στην δεύτερη προσπάθειά μου στα 4,85 είπα στον εαυτό μου Κατερίνα εδώ είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι ουσιαστικά η τελευταία σου προσπάθεια. Δεν υπάρχουν περιθώρια», είπε στον αέρα του Real Fm.

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο ικανοποιημένη είναι από την επίδοση της απαντά:

«Ξέρω ότι κέρδισα Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά ήθελα πολύ το 4,90. Το κυνηγάω καιρό. Δεν έβλεπα το τελευταίο άλμα της Σάντι Μόρις στα 4,90, είδα μόνο πανηγυρισμούς στις κερκίδες και νόμιζα ;oti το πέρασε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν πίστευα ότι οι άνθρωποι στις κερκίδες πανηγύριζαν για εμένα.»

Ευχαρίστησε πολλές φορές τον σύζυγό της, τους δικούς της ανθρώπους καθώς και γιατρούς και φυσιοθεραπευτές που την βοήθησαν να ξεπεράσει κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ ενώ δεν ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη από τους έλληνες που τους ξενύχτησε λόγω της διαφοράς ώρας.

https://youtu.be/PabBozcykx4

Real.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας