Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συνελήφθησαν στην Πέλλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη   στην Πέλλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Εντοπίστηκαν συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 50χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (19-08-2016), εντοπίστηκε ο 50χρονος από τους αστυνομικούς το πρωί σε περιοχή της Πέλλας και σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποιούσε διαπιστώθηκε στην αυλή του σπιτιού να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1 έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εντοπίστηκαν ακόμα 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Επίσης, χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατά την αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 14,1 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 46,3 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον, από την αυλή της οικίας του εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 2 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε.

Θεσσαλονίκη, 20 Αυγούστου 2016

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας