Αθλητικά

Γκρέμισαν την “παράγκα” της Κορακάκη, ανήμερα του τελικού! – photo

Στη σημερινή Ελλάδα δεν γκρεμίζουμε τείχη για  τους Ολυμπιονίκες μας  αλλά τις  παράγκες   προπόνησής τους

Ερωτημάτα προκαλεί η απόφαση του δήμου Δράμας λίγες ώρες πριν τον τελικό των 25 μέτρων να γκρεμίσει το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που έκανε την προπόνηση προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η μητέρα της Άννας Κορακάκη λίγο μετά την μεγαλειώδη νίκη της κόρης της ξεσπά λέγοντας: «Πες τα Τάσο …όλα να τα πεις …να πεις για το νταμάρι και την παράγκα, που έκανε προπόνηση… Δεν το ξέρει, ο Τάσος, ότι το πρωί την γκρεμίσανε…».

Αυτό είναι το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη. Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του αδερφού της Διονύση στο Facebook

Πολλά και αναπάντητα τα ερωτήματα για την απόφαση του δήμου
Οι συγγενείς της Άννας Κορακάκη λένε ότι συνεργεία του δήμου, το πρωί, πριν από τον τελικό του αγωνίσματος των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, συνεργεία κατεδάφισαν την πρόχειρη κατασκευή έξω από τη Δράμα, στην οποία έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη.

Δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι να υποθέσουν… Μήπως, είχε άραγε η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη, τώρα που όλα τα φώτα στρέφονται πάνω στη χρυσή Ολυμπιονίκη; Γιατί άραγε, ποιος ξέρει; Αναρωτιούνται χαμηλόφωνα, αλλά ακούγονται… Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, επιμονής, κόπου, προσπάθειας, στη σκιά, «ποιος νοιάστηκε, αλήθεια;». Μήπως, τα ΜΜΕ; Η μητέρα της Άννας Κορακάκη, η Φωτεινή Χριστοδούλου, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, να μην εκφράσει ένα παράπονο που την «πνίγει» όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες από την κατεδάφιση του πρόχειρου σκοπευτηρίου


sport-fm.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων