Βέροια Πολιτισμός

Εύηχη Πόλη η Βέροια! “Από την Κρήτη στο Buenos Aires” Luis Borda και Γεωργία Βεληβασάκη, Δευτέρα 27 Ιουνίου

Δευτέρα  27 Ιουνίου, ώρα  9:00 μ.μ.

LUIS BORDA & GEORGIA VELIVASAKI

«Aleli»

 Από την Κρήτη στο Buenos Aires

Ο μαέστρος Luis Borda, ένας από τους σημαντικότερους κιθαριστές και πρωτοπόρους του Tango Nuevo στον κόσμο, συναντά την ερμηνεύτρια Γεωργία Βεληβασάκη.

Η φλογερή και νοσταλγική μουσική του Μπουένος Άιρες μεταπλάθεται από την ομορφιά των αυτοσχεδιασμών και τη συνθετική δύναμη του Αργεντίνου δεξιοτέχνη, ενώ σμίγει με τη μαγική μεσογειακή φωνή της Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Παίζουν οι μουσικοί:

Luis Borda – κιθάρα

Δημήτρης Αραμπατζής– bayan / bandoneon

Ανδρέας Ζιάκας – κιθάρα

Ιάσων Γερεμτζές – κρουστά

Λίγα λόγια για τον δίσκο, την παράσταση, τη συνεργασία:

Μουσικές του κόσμου που αξίζει κανείς να ακούσει: ένας Αργεντίνος που ζει στο Μόναχο, ο Luis Borda, ο καλύτερος κιθαρίστας, αυτή τη στιγμή, του Tango Nuevo, και μια κρητικιά τραγουδίστρια, η Γεωργία Βεληβασάκη, δημιούργησαν μια εξαιρετική σύνθεση, ένα από τα καλύτερα projects, ένα έργο απαιτητικό, το δίσκο “Aleli – De Creta a Buenos Aires”. Η εκφραστική τραγουδίστρια συγκινεί. Παντρεύει το ισπανικό με το ελληνικό ιδίωμα κι όμως το αποτέλεσμα ακούγεται τόσο φυσικό και αυτονόητο, λες και από πάντα ανήκαν μαζί. Όποιος ακούσει το τραγούδι της νιώθει πόνο και χαρά να τον κατακλύζουν. Το να τη δει κανείς ζωντανά επί σκηνής είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει.

Παλιά εβραϊκή συνοικία  (Μπαρμπούτα)

Είσοδος ελεύθερη

Και του χρόνου!

banner-article

Ροη ειδήσεων