Βέροια Πολιτισμός

“Spring Festival” των Καθηγητών Αγγλικής. Χορεύοντας, τραγουδώντας και υποστηρίζοντας ανθρωπιστικές ιδέες οι μαθητές σχολείων του Νομού…

Δήμητρα Σμυρνή

Για τέταρτη συνεχή χρονιά  η  Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας οργάνωσε με επιτυχία το Spring Festival, παίρνοντας μέρος στην «Εβδομάδα Σχολικής Δημιουργίας» της ΚΕΠΑ, με συμμετοχή πολλών σχολείων της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης.

Η Πρόεδρος της Ένωσης, Αναστασία Ασικίδου, ευχαρίστησε προλογίζοντας την ΚΈΠΑ για την ευγενική της υποστήριξη στην εκδήλωση, καθώς και την κ. Κιοκπάσογλου, Σύμβουλο Αγγλικών Ν. Ημαθίας, παρουσιάζοντας το περιεχόμενο της βραδιάς, το οποίο ήταν πλούσιο σε καλλιτεχνική μαθητική δημιουργία. Είπε συγκεκριμένα:

« Οι μαθητές, με τη βοήθεια των καθηγητών τους, θα προβάλουν τις ιδέες της Αλληλεγγύης, της Αγάπης και της Ανεκτικότητας στην Αγγλική Γλώσσα, με τραγούδι, χορό, ποίηση και σκετς, αποδεικνύοντας τη δημιουργική τους διάθεση.»

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης συμμετείχαν μαθητές Δημοτικών Σχολείων και στο δεύτερο Γυμνασίων και Λυκείων.

 faretra.info-s-f-veria-smirni

 

Η παρουσία των Δημοτικών Σχολείων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, Μονοσπίτων – Χαρίεσσας, Αγγελοχωρίου, Ριζωμάτων και 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, με υπεύθυνους καθηγητές αντίστοιχα τους: Βράνα Μαρία και Αντύπα Φρίντα, Παπακωνσταντίνου Ελισάβετ, Παπακωνσταντίνου Ελευθερία, Χατζηνικολάου Δημήτριο και Παλασίδου Αναστασία, χαρακτηρίστηκε από την πρωτοτυπία, τη δροσιά και τον αυθορμητισμό της ηλικίας τους.

Τα μεγαλύτερα παιδιά των Σχολείων: 1ο Φιλίππειο Γυμνάσιο Βέροιας, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας, Μακροχωρίου, 1ο Λύκειο Βέροιας, ΕΠΑΛ Βέροιας, Μουσικό Σχολείο και 3ο Λύκειο Βέροιας, πρόβαλαν το ταλέντο τους στη μουσική, το τραγούδι και το χορό, αναδεικνύοντας πολλές φερέλπιδες παρουσίες.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης οι  Μπουρδάνος Αλέξανδρος και Σκαμπαρδώνη Ολυμπία.

Φωτογραφίες faretra.info

 faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni faretra.info-s-f-veria-smirni

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας