Βέροια Εκδηλώσεις

Ομάδα Γυναικών ΟΓΕ Βέροιας. Εκδήλωση για το προσφυγικό και συλλογή βοήθειας

Η Ομάδα Γυναικών Βέροιας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.) σας καλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στις 6.00 μ.μ. στον Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθέας με θέμα τον πόλεμο και το προσφυγικό ζήτημα.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό έγκλημα με την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, με χιλιάδες θύματα και ξεριζωμένους ανθρώπους. Κανένας δεν μπορεί να μείνει απαθής απέναντι στο μακελειό που συνεχίζεται και δημιουργεί στρατιές ανθρώπινων ψυχών που περιπλανιούνται μερόνυχτα μακριά από τις πατρίδες τους και πνίγονται στο Αιγαίο στα χέρια των δουλεμπόρων.

Σας καλούμε λοιπόν όλες και όλους να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό των προσφύγων.
Όποιος επιθυμεί μπορεί τη μέρα της εκδήλωσης να προσφέρει τρόφιμα (κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, νερά, ατομικοί χυμοί, γάλατα μακράς διάρκειας, κονσέρβες-όχι χοιρινό), είδη προσωπικής υγιεινής (πάνες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, σαπούνια, κλπ.) και είδη ένδυσης).

Επίσης συγκέντρωση των ειδών που θέλει να προσφέρει ο κόσμος θα γίνεται από την Πέμπτη 24 Μαρτίου ως το Σάββατο 2 Απριλίου, τις ώρες 5:00-9:00 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας στην Πλατεία Ωρολογίου, Ρακτιβάν 12, στον ημιώροφο(είσοδος δίπλα στον Κριαρά).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας