Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συλλήψεις για κλοπές και καταδικαστικές Αποφάσεις σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Συνελήφθησαν χθες (24-02-2016) το βράδυ στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 27 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν διαδοχικά και μεμονωμένα σε κατάστημα ψιλικών στην ίδια πόλη και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά αξίας 60 ευρώ. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος μέρος των κλοπιμαίων πούλησε σε 55χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο οποίος και συνελήφθη. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν σε ανωτέρω κατάστημα και αποδόθηκαν στον 40χρονο νόμιμο κάτοχο τους.

Επίσης  συνελήφθη χθες (24-02-2016) τα ξημερώματα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 51χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της 10 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών και 3 μηνών, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, ακάλυπτες επιταγές και φοροδιαφυγή.

Τέλος συνελήφθησαν χθες (24-02-2016) το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 3 ημεδαποί ηλικίας 16, 18 και 20 ετών διότι νωρίτερα της ίδιας μέρας πλησίασαν μια 57χρονη ημεδαπή την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει σε κατάστημα super market και αποπειράθηκαν από κοινού να αφαιρέσουν το πορτοφόλι της.

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων