Εκδηλώσεις Νάουσα

Βραδιά Ποίησης και βραδιά ΡΟΚ στο ΓΡΑΝΑΖΙ, στη Νάουσα. Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Το ΓΡΑΝΑΖΙ φιλοξενεί την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016, μετά τις 9 το βράδυ, ποιητές της Νάουσας. Ποιήματα θα διαβάσουν από τις συλλογές τους η Αθηνά Ξανθίδου, ο Γρηγόρης Σακαλής, η Ξανθή Χιλλ και ο Δημήτρης Ντίκας. Επίσης θα διαβαστούν και ποιήματα του Γιώργου Αγγελιδάκη και του Χρήστου Τουμανίδη καθώς θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις! Την βραδιά θα πλαισιώσει έντεχνο μουσικό πρόγραμμα. Αυτή θα είναι μία πρώτη ομαδική παρουσίαση ποιητών της Νάουσας μετά από αρκετά χρόνια. Το ΓΡΑΝΑΖΙ φιλοδοξεί στα πλαίσια της πολιτιστικής του δραστηριότητας να φιλοξενήσει και άλλες ποιητικές βραδιές και να τιμήσει και ποιητές που έχουν καταξιωθεί πανελλαδικά και όχι μόνο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016
ΡΟΚ βραδιά με ελληνική και κλασσική ροκ

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ το ΓΡΑΝΑΖΙ γυρίζει με βραβευμένη ελληνική ροκ. Για πρώτη φορά στη Νάουσα θα εμφανιστούν 2 από τα κορυφαία συγκροτήματα της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ, το συγκρότημα που διακρίθηκε στο battle of the bands στο eightball club της Θεσσαλονίκης (2014-15) και κατέλαβε την πρώτη θέση παίζει ζωντανά! Έχει γίνει γνωστό με τραγούδια όπως: “Μόνο εγώ κι εσύ”, “Ελα Φωτιά” και “Ανάσα και Αίμα”.
Την ίδια βραδιά με τους αμέσως δεύτερους σε θέση στον ίδιο διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης θα κάνουν την εμφάνισή τους οι SOUNDBUSTERS που επίσης παίζουν ροκ μουσική, αλλά στην κλασσική της αγγλική εκτέλεση. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε το βράδυ αυτό με αγαπημένα και αξέχαστα κομμάτια της ροκ μουσικής. Guest σταρ ο αγαπημένος SPI-WILLIAMS των Βετεράνων!
Τι είναι το ΓΡΑΝΑΖΙ;

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) είναι αστικός συνεταιρισμός κοινωνικού σκοπού με περιορισμένη ευθύνη των μελών του και διαθέτει εκ του νόμου την εμπορική ιδιότητα.
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) είναι η επιχείρηση εκείνη, η οποία διοικείται ισότιμα από τα μέλη της και η λειτουργία της βασίζεται στην επιδίωξη συλλογικού οφέλους, ενώ το κέρδος της προκύπτει από δράσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το κοινωνικό συμφέρον.
Επιτυχημένα παραδείγματα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο προσφέρουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να εργάζονται μαζί και να συστήνουν βιώσιμες επιχειρήσεις, οι οποίες δημιουργούν θέσεις εργασίας και προάγουν την ευημερία της κοινωνίας.

Ποιοί είμαστε εμείς;
Είμαστε μιά ομάδα ανθρώπων που δημιουργήσαμε το ΓΡΑΝΑΖΙ, για να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία έναν πολυπολιτιστικό πολυχώρο πολιτισμού. Το δικό μας ΓΡΑΝΑΖΙ απαρτίζεται από τα μέλη της συνεταιριστικής επιχείρησης αλλά και από αμέτρητους εθελοντές. Η διοίκηση της Κοιν.Σ.Επ. αποφασίζει από κοινού τις δράσεις. Όλοι μαζί δημιουργούμε τον χώρο που θα φιλοξενήσει την τέχνη σε κάθε δυνατή μορφή της. Τον χώρο όπου θα εξασκούνται δωρεάν όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά) χώρο συνάντησης ζωγράφων, φωτογράφων, λογοτεχνών, ποιητών και άλλων.O χώρος αυτός διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για: απογευματινά, πρόβες, πάρτυ, διαλέξεις, σεμινάρια, θεατρικές παραστάσεις, χοροεσπερίδες, παρουσιάσεις (βιβλίων έως μόδας). πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, φεστιβάλ, κλπ.

Για πληροφορίες σχετικά με διαστάσεις, υποδομές, κλιματισμό και τη διάθεση του χώρουαπευθυνθείτε στον Νίκο Βαρούδη στο τηλέφωνο 6988284774.

banner-article

Ροη ειδήσεων