Αθλητικά Τοπικά

Πήγασος Ημαθίας: Ακόμη μια γιορτή για την κολύμβηση στην Θεσσαλονίκη

Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου πάνω από 680 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 9-12 ετών, συμμετείχαν στην 2η ημερίδα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, που πραγματοποίησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση δεν προβλεπόταν απονομή μεταλλίων και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για του προπονητές να δοκιμάσουν τους αθλητές τους σε αγωνίσματα που δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται. Μια διαδικασία που σε πολλές περιπτώσεις έχει δώσει νέες προοπτικές στους μικρούς κολυμβητές.

Ο Πήγασος εκπροσώπησε επάξια την κολύμβηση της Ημαθίας με 17 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι πραγματοποίησαν 28 νέα ατομικά ρεκόρ. Σε ένα κατάμεστο Ποσειδώνιο οι φίλαθλοι του Πήγασου Ημαθίας έδωσαν το παρόν, εμψυχώνοντας τους μικρούς αθλητές. Ο προπονητής του Πήγασου Ημαθίας Στέλιος Αμπατζίδης έκανε το τελευταίο τεστ πριν τους Χειμερινούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Φεβρουαρίου στο ίδιο κολυμβητήριο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών: Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλειος, Αποστολίδης Γεώργιος, Ζέζιος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ευριπίδης, Τσανακτσίδης Άγγελος.

11 ετών: Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

10 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊαρακτάρη Στέλλα, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Οικονομίδης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Γεώργιος.

Βέροια 4/02/2016

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας