Βέροια Ρεπορτάζ

Δυναμική και με τη συμμετοχή μαθητών η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ, στη Βέροια – Φωτορεπορτάζ

Μια μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ σήμερα στη Βέροια, στην πλατεία Ωρολογίου, και με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών.

Πριν τον κύριο ομιλητή, τη συγκέντρωση χαιρέτισαν εκ μέρους της ΠΑΣΥ ο Κώστας Μήτσκας, εκ μέρους της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ η Κούλα Χατζηθεοδωρίδου, καθώς και εκπρόσωπος του Συντονιστικού των Μαθητών Βέροιας.

Κύριος ομιλητής στη συγκέντρωση το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Σούλης Ανδρεόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι σήμερα απεργούμε ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα και ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης και δανειστών.

Ότι το Κεφάλαιο, η ΕΕ, και η Κυβέρνηση προχωρούν σ’ ένα τεράστιο προμελετημένο αντεργατικό έγκλημα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

121

“Όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Μπλόκο στους πλειστηριασμούς. Τέρμα στη φοροληστεία. Απαιτούμε μέτρα προστασίας για τους άνεργους. Να επιστραφούν τα λεφτά των ταμείων, με τα οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλήρωσε τις δόσεις στο ΔΝΤ. Ενιαίο, Καθολικό, αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύγχρονο σύστημα Υγείας” είναι μερικά από τα αιτήματα για τα οποία αγωνίζεται το ΠΑΜΕ.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την άθλια ζωή, την ανεργία, τη μισή δουλειά χωρίς κανένα δικαίωμα, για να αυγαταίνουν τα κέρδη λίγων. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη παντού.

Δυναμώνουμε την ενότητά μας, τα σωματεία μας, συσπειρωνόμαστε με το ΠΑΜΕ, χτίζουμε την κοινωνική συμμαχία για ρήξη και ανατροπή με την ΕΕ και τα μεγάλα συμφέροντα. Για ανάπτυξη προς όφελος του εργαζόμενου λαού, όχι των λίγων, κατέληξε ο ομιλητής.

Στη συνέχεια ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΔΤ

034052055045071057077050129130131

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας