Βέροια

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Από το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 η ΕΕΤΑΑ θα ανακοινώσει τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς των ωφελούμενων του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Οι αιτούντες γονείς μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.paidikoi.eetaa.gr). Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ, στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις στην ΕΕΤΑΑ, εντός τριών εργάσιμων ημερών από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων και συγκεκριμένα όσες έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την Παρασκευή 10/09/2015 και ώρα 14.00.

Οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς Fax (2310 544731 και 2310 544714) ή ηλεκτρονικά μέσω email (domesenstaseis@eetaa.gr) με σκαναρισμένα έγγραφα, σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Έντυπο Υποβολής Ένστασης».

Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά η ένδειξη «Υποβολή ένστασης για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της δράσης εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», στην Δ/νση Τσιμισκή 27 Τ.Κ. 54624 Θεσσαλονίκη.

Για το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας
Θεόφιλος Κορωνάς
Πρόεδρος

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας