Τοπικά

Δηλώσεις του Βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ Απόστολου Βεσυρόπουλου

«Το πιο πολύτιμο δώρο για μένα, είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών της Ημαθίας. Μπορώ να κοιτάζω τους συμπατριώτες μου στα μάτια. Άλλοι δεν μπορούν.

Σε ότι αφορά το ΦΠΑ στο βόειο κρέας:
Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε τα προαπαιτούμενα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, γιατί κάθε άλλη επιλογή σήμαινε άτακτη χρεοκοπία και απώλεια των καταθέσεων των πολιτών. Στα προαπαιτούμενα, την τελευταία στιγμή εντάχθηκε τροπολογία για να μεταταχθεί το βόειο κρέας από τον συντελεστή ΦΠΑ του 13% στο 23%.

Απέναντι σε ένα λανθασμένο μέτρο δεν σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Αγωνίζεσαι για να το διορθώσεις. Αυτό έκανα και εγώ από την επόμενη μέρα το πρωί με ερώτηση που κατέθεσα αλλά και με προσωπικές παρεμβάσεις και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία για τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε το συγκεκριμένο μέτρο για την κτηνοτροφία μας και τους καταναλωτές.

Τελικά, μετά από συντονισμένη προσπάθεια μαζί με όλους τους συναδέλφους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καταφέραμε να επανέλθει το βόειο κρέας στο 13%.

Και κάτι ακόμα.

Αυτές τις ώρες η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ενότητα, δεν υπάρχει χώρος για άγονες αντιπαραθέσεις, σύνδρομα και συμπλέγματα. Οι πολίτες είναι αυτοί που αναθέτουν ρόλους και αξιώματα με την ψήφο τους. Και εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους πολίτες της Ημαθίας, ότι και αν ψήφισαν όποια επιλογή και αν έκαναν».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας