Σχόλια

Η ένταση των πολιτικών εξελίξεων μεταφέρεται παντού!

2014-07-05-koinonika-epikaira-oikonomikh-epitroph-teleytaia

Μέχρι και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, όπου ως προ ημερησίας διαδικασία δέσποζε η αντιπαράθεση Αποστολόπουλου – Λαζαρίδη, εν είδει χιούμορ, αλλά με αρκετό μούδιασμα ολων μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, για το αριστερόστροφο ή το κεντροαριστερόστροφο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, που φάνηκε ότι άρχισε να διχάζει γενικώς τον κόσμο του, μετά την υπογραφή του 3ου Προγράμματος ή κοινώς Μνημονίου.

Ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε απερίφραστα στήριξη στον 40άρη ηγέτη, Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Σάκης Αποστολόπουλος πολύ πιο φιλοΛαφαζανικός εκφράστηκε αρνητικά για το πραγματικό άδειασμα με την υπογραφή ενός ηγέτη που έσυρε το λαό σε δημοψήφισμα να πει το μεγάλο “ΟΧΙ” που όλως μαγικά,  μέσα σε λίγες μέρες έγινε το μεγάλο “ΝΑΙ”. “Πως να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις, να πάρουμε τα σπίτια των ανθρώπων;;;”,διερωτήθηκε!

Αλήθεια, πώς γίνεται, σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι εκ των εν Βεροία συντρόφων σας να δυσαρεστούνται από τις … “αριστερές τάσεις εντός του κόμματος”. Γιατί έτσι διατύπωσε τη δυσαρέσκειά του χθες σε διάλογό μας τοπικό στέλεχος του κόμματος. Δηλαδή εσείς… δεξιοί είστε;;; Να ρωτήσουμε κι εμείς εύλογα!!!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας