Βέροια Πολιτική

Συγκρότηση επιτροπής για τη στήριξη του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα, από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

politiki-syriza-oxi-elia-veroia

Λέμε ένα βροντερό «ΟΧΙ» στους εκβιασμούς των δανειστών

Αύριο, Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8:30μμ, στον πολυχώρο «ΕΛΙΑ» στη Βέροια

Οι στιγμές που περνάμε, και ως χώρα και ως λαός, είναι κρίσιμες. Κορυφώνονται τόσο οι προσπάθειες των δανειστών να μας «πνίξουν» και να μας υποτάξουν οριστικά και αμετάκλητα, όσο και της ελληνικής κυβέρνησης να αντισταθεί και να βγάλει στο προσκήνιο τον λαό μας, όλες και όλους εμάς, να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Είναι μια μάχη, ένας ακήρυχτος πόλεμος σε εθνικό, κοινωνικό, ταξικό επίπεδο για το αύριο το δικό μας, των παιδιών μας, της χώρας μας. Στη μάχη αυτή έχουμε χρέος να δώσουμε το αποφασιστικό, αγωνιστικό μας παρόν.
Λέμε ένα βροντερό «ΟΧΙ» στους εκβιασμούς των δανειστών. Συμμετέχουμε σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε κινητοποίηση, σε κάθε πρωτοβουλία, από τώρα μέχρι και την κάλπη, για να δοθεί μια ιστορική απάντηση, αντάξια των αγώνων του λαού μας, σε όσους, εντός και εκτός της χώρας, θέλουν να μας εξευτελίσουν, να μας βάλουν στο ζυγό, να μας μετατρέψουν σε ανδράποδα.
Λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ στην υποταγή, ΟΧΙ στην ανεργία, στην ανέχεια, στη φτώχια, ΟΧΙ στο σκοτεινό μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας.
Λέμε ΟΧΙ στους εκβιασμούς
Για εμάς, για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία των Ελλήνων
Για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας

Καλούμε αύριο, Τρίτη 30 Ιούνη, στις 8:30μμ στον πολυχώρο «ΕΛΙΑ» στη Βέροια, συγκέντρωση για τη συγκρότηση πλατιάς επιτροπής για τη στήριξη του ΟΧΙ και την οργάνωση του αγώνα για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας