Αθλητικά

Ανακοίνωσε Γκόμεζ η Λίβερπουλ

diethnis-athlitismos-anakoinose-gkomez-i-liverpoul

Τη συμφωνία της με τον διεθνή αμυντικό με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, Τζόε Γκόμεζ, ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ

Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος

Μετά τον μέσο Τζέιμς Μίλνερ, τον επιθετικό Ντάνι Ινγκς και τον γκολκίπερ Άνταμ Μπόγκνταν, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή της, που είναι ο 18χρονος Άγγλος αμυντικός Τζόε Γκόμεζ.
Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές των “λιονταριών” (Κ16, Κ17 και τώρα Κ19) αποκτήθηκε από την Τσάρλτον έναντι 3.500.000 λιρών και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή έβαλε το Σάββατο (20/6) την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

“Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μου φαίνεται κάτι το σουρεαλιστικό και δεν το έχω ακόμα αντιληφθεί. Ειμαι πάντως ενθουσιασμένος να ξεκινήσω. Ο σύλλογος έχει σπουδαία ιστορία και τον παρακολουθούσα πάντα από μικρή ηλικία.

Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω εδώ, καθώς είναι ένα μέρος που μπορώ να μάθω και να βελτιωθώ”, τόνισε στις δηλώσεις του ο Γκόμεζ, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους “κόκκινους” αλλά αναμένεται να δοθεί στην αρχή δανεικός σε άλλη ομάδα, με τη Ντέρμπι να έχει δείξει ενδιαφέρον.

Σημειώνεται πως πέρυσι πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσάρλτον (μπορεί να καλύψει τη θέση είτε του σέντερ μπακ είτε του δεξιού μπακ) ενώ ήταν μέλος της εθνικής Αγγλίας Κ17 που κατέκτησε το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2014 στα γήπεδα της Μάλτας.

Πηγή

banner-article

Ροη ειδήσεων