Αθλητικά

Τα είπαν Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης!

Ellinikos-athlitismos-ta-eipan-melissanidis-alafouzos-savvidis

Οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τα είπαν από κοντά με  θέμα τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης «τρέχουν» καθημερινά. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βαδίζουν στον ίδιο δρόμο για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και το απόγευμα της Τετάρτης οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκαν στην Αθήνα και είχαν δια ζώσης συνομιλίες για τις επόμενες κινήσεις τους! Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που οι τρεις ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν απευθείας επαφές για να χαράξουν κοινή στρατηγική στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμφώνησαν πως σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσουν στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση και αν δεν μπουν οι ασφαλιστικές δικλίδες, εκείνες, που θα διασφαλίσουν την αξιοπιστία και την ισονομία.

Παναθηναϊκός: «Δεν κατεβαίνουμε χωρίς αξιοπιστία»

Για την συνάντηση, μάλιστα η θέση του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του»!

Πηγή

banner-article

Ροη ειδήσεων